Bent u op zoek naar een huishoudelijke hulp?

Vlijtig Liesje Thuishulp gaat voor u op zoek naar een betrouwbare huishoudelijke hulp. Wij beschikken over een groot netwerk van huishoudelijke hulpen in de Drechtsteden.

Er kunnen veel redenen om op zoek te gaan naar een huishoudelijke hulp. Het kan alleen lastig zijn om deze zelf te vinden. U zoekt bijvoorbeeld een huishoudelijke hulp omdat u een drukke baan hebt en niet het weekend wilt spenderen aan het huishouden. Mogelijk lukt niet het u niet meer om alles in huishouden te doen door lichamelijke ongemakken of door ziekte. Daarnaast kan het zijn dat u al huishoudelijke hulp via de WMO krijgt, maar hiervoor een hoge eigen bijdrage moet betalen. Het is niet ongebruikelijk dat deze eigen bijdrage hoger is dan onze tarieven en u krijgt meer regie over uw huishouden met een particuliere huishoudelijke hulp.

Wat uw situatie ook is, wij zorgen ervoor dat u een huishoudelijke hulp krijgt die aansluit bij uw wensen.

Hoe werken wij

Wanneer u bij ons aangeeft op zoek te zijn naar een huishoudelijke hulp inventariseren wij eerst uw vraag. Dit gesprek zal telefonisch plaatsvinden.

Alle huishoudelijke hulpen die via ons werken worden eerst gescreend op ervaring. Op basis van deze informatie en uw wensen wordt er een eerste afspraak tussen u en de huishoudelijke hulp ingepland.

Particuliere hulp

Het is bij ons mogelijk om om verschillende manieren in contact te komen met een huishoudelijke hulp. In onze standaard huishoudelijke hulp onderhoudt u zelf contact met de huishoudelijke hulp. Wij verzorgen de betalingen uit uw naam en nemen de administratie uit handen. Daarnaast kan er alleen vervanging komen als deze ook voorhanden is.

Tarieven

Wij hanteren verschillende tarieven. Raadpleeg hiervoor onze tarievenlijst.

Ook wanneer u een PGB ontvangt kunt u gebruik maken van onze diensten. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Huishoudelijke hulp Dordrecht Zwijndrecht Hendrik Ido Ambacht Papendrecht


Enthousiast? Meld u dan hier aan!