U bent op zoek naar een huishoudelijke hulp? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Vlijtig Liesje Thuishulp verzorgt huishoudelijke hulp bij particulieren en op basis van een WMO-indicatie.

Wanneer kiest u voor particuliere hulp

Wanneer u hulp wenst omdat u zelf niet alles meer kan wordt dit steeds lastiger. Via de gemeente moet aan strenge eisen worden voldaan om in aanmerking te komen voor huishoudelijke hulp. Daarnaast gaat deze huishoudelijke hulp gepaard met een hoge eigen bijdrage. Vaak is deze bijdrage hoger dan het particuliere tarief. Bij ons kunt u zelf bepalen hoeveel en hoe vaak u hulp wenst.

Heeft u een drukke baan of komt u niet voldoende aan het huishouden toe? Ook dan kan u bij ons terecht!

Wanneer kan u met uw WMO-indicactie bij ons terecht

U dient te beschikken over een geldige WMO-indicatie. Deze kan u aanvragen bij de Sociale Dienst Drechtsteden via deze link. 

Op dat moment zal een keukentafelgesprek plaatsvinden met een WMO-consulent om uw hulpvraag te bespreken. Krijgt u hierna een positieve beschikking, dan is het tijd om ons te bellen. Samen maken we het ondersteuningsplan op. Na controle door de gemeente zal de hulp worden ingezet.

Wie werken er bij Vlijtig Liesje Thuishulp

Al onze huishoudelijke hulpen beschikken over de benodigde ervaring. Vaak komt deze ervaring voor uit werk in de zorg of als schoonmaker bij particulieren of kantoren.

Wij zijn actief in de Drechtsteden ( Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Hendrik Ido Ambacht, Alblasserdam, Sliedrecht), Ridderkerk en Barendrecht. Woont u buiten dit gebied? Wij gaan graag voor u op zoek naar een goede huishoudelijke hulp.

Wenst u meer informatie of wilt u zich direct aanmelden? Vult u ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uiteraard kunt u ons ook direct bereiken op telefoonnummer 078-6185571 of stuurt u ons een mail