Bij een nieuw bedrijf wilt u graag weten hoe wij werken. Heel logisch! Daarom hebben wij de meest voorkomende vragen over Vlijtig Liesje Thuishulp voor u op een rij gezet.

Heeft u nog verdere vragen? Wij horen graag van u!

 

 • Hoe kan ik me aanmelden?

  U kunt zich op meerdere manieren aanmelden bij Vlijtig Liesje Thuishulp. U kunt zich telefonisch aanmelden van maandag t/m vrijdag via telefoonnummer 078-6185571. Daarnaast kunt u gebruik maken van het aanmeldformulier op deze site. Wij zullen dan contact met u opnemen.

 • Betaal ik inschrijfkosten?

  Nee, bij ons betaalt u geen inschrijfkosten.

 • Wat is het werkgebied van Vlijtig Liesje Thuishulp?

  Vlijtig Liesje Thuishulp is actief in de Drechtsteden en Barendrecht. Woont u buiten deze regio, maar bent u wel op zoek naar een goede thuishulp. Neem contact met ons op via telefoonnummer 078-6185571 en kijk wat wij voor u kunnen betekenen.

 • Ik wil hulp voor een korte periode, kan dat?

  Het is mogelijk om voor een kortere periode een huishoudelijke hulp aan te vragen. Bijvoorbeeld als u even niet zo goed uit de voeten kunt of een periode wat hulp kunt gebruiken. Neem contact met ons op om uw wensen met ons te bespreken. Dan kijken wij hoe we u van dienst kunnen zijn.

 • Kan ik hulp krijgen met mijn PGB?

  U kunt ook met uw PGB bij ons terecht. Iedere periode krijgt u van ons een factuur voor uw administratie.

 • Wat moet ik in huis hebben?

  Voor onze huishoudelijke hulpen is het van belang dat u de schoonmaakbenodigdheden in huis hebt. Voor de veiligheid van de huishoudelijke hulp is het belangrijk dat de materialen goed bruikbaar en veilig zijn.

 • Wat is de regeling dienstverlening aan huis?

  Alle hulpen van Vlijtig Liesje Thuishulp werken via de regeling ‘Dienstverlening aan huis. Via deze regeling is het makkelijker voor huishoudelijke hulpen om te voldoen aan hun belastingplicht. Voor meer informatie over deze regeling kunt u hier terecht.

   

   

 • De huishoudelijke hulp voldoet niet aan de verwachting, wat zijn de mogelijkheden?

  Wanneer u niet geheel tevreden bent over de huishoudelijke hulp kunt u dit aan ons laten weten. Afhankelijk van de reden hiervan zullen we of met de hulp in gesprek gaan of op zoek gaan naar een andere hulp.

   

  Om te voorkomen dat u niet tevreden bent over de hulp, zullen wij 4 weken na aanvang van de huishoudelijke hulp contact met u opnemen voor een korte evaluatie. Zo worden problemen voorkomen en waar nodig verholpen.

 • Hoe geef ik door dat ik geen hulp wil?

  Wanneer u geen gebruik wenst te maken van de diensten van de huishoudelijke hulp dient u dit tenminste 48 uur van tevoren door te geven. Wanneer u dit niet doet zullen wij de geplande uren in rekening brengen.

   

 • Ik wil de huishoudelijke hulp opzeggen

  Wanneer u de hulp wilt opzeggen laat u ons dit weten. Het opzegtermijn bedraagt 4 weken.

 • Welke betaalmogelijkheden zijn er?

  ]U kunt bij ons op 2 manieren uw factuur voldoen.

   

  1. Door middel van een overboeking op het op de factuur vermelde IBAN nummer

   

  2. Door middel van een automatische incasso. Via een doorlopende machtiging geeft u ons toestemming het openstaande bedrag van uw rekening af te schrijven.

   

  Hier kunt u de doorlopende machtiging downloaden. Vult u deze in en stuur deze retour naar adres: Kamerlingh Onnesweg 57, 3316 GK Dordrecht