Wanneer niet alles meer zelfstandig lukt in uw huishouden, kan de gemeente u indiceren voor huishoudelijke hulp via de WMO. Vlijtig Liesje Thuishulp kan deze huishoudelijke hulp voor u verzorgen in de Drechtsteden. Met ons team ervaren huishoudelijke hulpen, bent u bij ons in goede handen.

Hoe vraag ik huishoudelijke hulp aan via de WMO

Als u gebruik wenst te maken van huishoudelijke hulp via uw gemeente dient u dit bij uw gemeente aan te vragen. Er zal dan een afspraak worden gemaakt voor een ‘keukentafelgesprek’. Aan de hand daarvan wordt besloten of u een indicatie krijgt voor huishoudelijke hulp.

Aanvragen van een indicatie

Een afspraak maken met de gemeente? Voor de Drechtsteden vindt u meer informatie via deze website: Sociale Dienst Drechtsteden.

U heeft een indicatie ontvangen

Zodra uw indicatie is toegewezen kunt u zelf kiezen welke organisatie u wilt inzetten voor uw huishoudelijke hulp. Uiteraard hopen wij dat u Vlijtig Liesje Thuishulp uitnodigt om dit voor u te verzorgen. Wij komen bij u langs om de ondersteuning te bespreken en plannen in overleg een startdatum met u in. Doordat wij ons richten op een persoonlijke aanpak is er alle aandacht voor u.

Direct een afspraak inplannen? Bel ons op 078-6185571

Contact

U heeft een indicatie ontvangen en wilt een afspraak maken. Dit kan op de volgende manieren:

Per telefoon: Ons telefoonnummer* is 078-6185571

Per mail: mail ons op info@vlijtigliesjethuishulp.nl

*bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 en 16.30 uur, buiten deze uren kunt u de voicemail inspreken